Бачев во „Стадион“: Со крената глава ја барам довербата на изборите, мојата програма е мојата 30 годишна безпрекорна кариера за Македонија


20.04.2024 | 20:41:00 | Интервјуа


Бачев во „Стадион“: Со крената глава ја барам довербата на изборите, мојата програма е мојата 30 годишна безпрекорна кариера за Македонија

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија
Штип, сабота, 20 април 2024 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, денес, сабота 20 април 2024 година гостин во емисијата „Стадион“ на Канал 77 со новинарот Столе Наумов во рамките на предизборното претставување за Парламентарните избори 2024 година.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 20 април 2024 година