Националниот Блок „Македонија Бојкотира марионета за претседател“ пред велешани ги претстави причините и целта на бојкотот


12.04.2024 | 18:16:45 | Соопштенија


Националниот Блок „Македонија Бојкотира марионета за претседател“ пред велешани ги претстави причините и целта на бојкотот

Карванот на Националниот Блок "Македонија-Бојкотира марионета за претседател" денес, петок, 12 април 2024 година, во Велес ја претстави причината и целта за бојкот со кој се отвора патот согласно Уставот за 40 дена на повторените избори да добиеме вистински македонски кандидат за претседател. Кампањата се води „“очи во очи“ со народот и притоа ќе бидат поделени 200.000 флаери за запознавање на народот за водење на кампања за неизлегување и бојкот на пртетседтаелските избори.

 

 

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Велес, петок, 12 април 2024 година