Националниот Блок „Македонија - Бојкотира марионета за претседател“ на средби во Гевгелија


11.04.2024 | 18:08:00 | Соопштенија


Националниот Блок „Македонија - Бојкотира марионета за претседател“ на средби во Гевгелија

Карванот на "Македонија-Бојкотира марионета за претседател" денес, четврток, 11 април 2024 година, во Гевгелија ја претстави причината и целта за бојкот со кој се отвора патот согласно Уставот за 40 дена на повторените избори да добиеме вистински македонски кандидат за претседател.

 

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Гевгелија, четврток, 11 април 2024 година