Бачев со силни и моќни пораки во „Мој став“ на ЕМ Телевизија: Кој и како 30 години ја пљачка и растура Македонија и како до излез од злото


12.12.2023 | 20:01:00 | Прес Конференции


Бачев со силни и моќни пораки во „Мој став“ на ЕМ Телевизија: Кој и како 30 години ја пљачка и растура Македонија и како до излез од злото

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 11 декември 2023 година

Претседателот на Единствена Македонија, вечерва, понеделник 11 декември 2023 година гостин во емисијата „Мој став“ на ЕМ Телевизија со новинарката Викторија Петровска на исклучително важни теми за Македонија и Македонците.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, понеделник 11 декември 2023 година