Гелева во Аргумент плус: Мора да се сплотиме и да си ја преземеме државата во свои раце


04.07.2023 | 21:59:24 | Прес Конференции


Гелева во Аргумент плус: Мора да се сплотиме и да си ја преземеме државата во свои раце

Дебата, Единствена Македонија
Емилија Гелева, претседателка на Унијата на жени и член на Извршниот комитет на Единствена Македонија
Скопје, вторник, 4 јули 2023 година

Претседателката на Унијата на жени и членка на Извршниот комитет на Единствена Македонија денес, вторник, 4 јули 2023 гостуваше во „Аргумент плус“ на Телевизија 24 со новинарката Мирјана Трпчевска на интересни теми околу скандалозните забрани за влез во Грција за раководството на Единствена Македонија, т.н преспански договор, Изборниот законик, потребата од семакедонско обединување.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, вторник, 4 јули 2023 година