Гелева: Каква е таа ЕУ демократија штом ми изрекоа тригодишна забрана за влез во Грција само затоа што сум против преспанскиот договор


30.06.2023 | 15:11:21 | Прес Конференции


Гелева: Каква  е таа ЕУ демократија штом ми изрекоа тригодишна забрана за влез во Грција само затоа што сум против преспанскиот договор

Претседателката на Унијата на жени и членка на Извршниот комитет на Единствена Македонија, Емилија Гелева, во денешната изјава за јавноста ги образложи причините за изречената тригодишна забрана за влез во Грција.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, петок, 30 јуни 2023 година