Бачев: Знам, смеам и можам да ја добијам војната со бандитите кои го опљачкаа народот - еве како


23.06.2023 | 23:17:49 | Интервјуа


Бачев: Знам, смеам и можам да ја добијам војната со бандитите кои го опљачкаа народот - еве како

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија и Филип Тасевски актер
Скопје, петок, 23 јуни 2023 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со актерот Сашо Тасевски, вечерва, петок, 23 јуни 2023 гости во емисијата „Само вистина“ на Телевизија Канал 5 со новинарката Андријана Лазова на интересни теми за народот и државата.