Бачев во „Само вистина“ со силни и обединувачки пораки за националните витални интереси


03.04.2023 | 22:01:00 | Интервјуа


Бачев во „Само вистина“ со силни и обединувачки пораки за националните витални интереси

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија и Филип Петровски аналитичар
Скопје, понеделник, 03 април 2023 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев со аналитичарот Филип Петровски, вечерва, понеделник, 03 април 2023 гости во емисијата „Само вистина“ на Телевизија Канал 5 со новинарот Александар Видиновски на интересни теми околу промена на уставот, грабежот, предавствата, да си ја вратиме државата назад и како Македонија да стане убаво место на живеење со убав стандард.

Прв дел

Втор дел

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 03 април 2023 година