Бачев: Националното злосторство врз Македонците е наша работа и ние Македонците сплотени мора сами да ја решиме


29.09.2022 | 12:50:00 | Интервјуа


Бачев: Националното злосторство врз Македонците е наша работа и ние Македонците сплотени мора сами да ја решиме

Дебата, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 29 септември 2022 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, вечерва, четврток, 29 септември 2022 беше гостин во подкастот „Факчекер“ на Јутуб каналот на Трета политика со водителот Љупчо Палевски Палчо. Се дебатираше на интересни теми, за досието „Атлантик“ и незаконското следење и прислушување,фалсификуваниот попис, бугарскиот и преспанскиот договор и начинот на одземањето на нивната важност, медиумската блокада, наменските постапки спрема националните и патриотските сили...

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 29 септември 2022 година