Камиловски: Режимот на Заев го спречи потпишувањето на Декларацијата за непризнавање на пописот


12.10.2021 | 15:53:00 | Пописи


Камиловски: Режимот на Заев го спречи потпишувањето на Декларацијата за непризнавање на пописот

Изјава, Национален Блчок „Не отворам врата“
Маријан Камиловски, еден од координаторите на „Не отворам врата“ и носител на советничката листа на Единствена Македонија за Аеродром
Скопје, вторник, 12 Октомври 2021 година

Маријан Камиловски еден од координаторите на Националниот Блок „Не отворам врата“ и носител на советничката листа на Единствена Македонија за Аеродром, денес, вторник, 12 Октомври 20201 година во изјава за јавноста се осврна на недозволивото полициско постапување, вчера на 11 Октомври со кое беа спречени 39 субјекти - партии и македонски здруженија од земјата и странство да ја потпишат Декларацијата за непризнавање на пописот 2021 година.

Центар за комуникации на Националниот Блок „Не отворам врата“
Скопје, вторник 12 октомври 2021 година