Мирјана Мирчевски на ТВ Тера: Лесно се решаваат реалните проблеми, потребни се само чесни кадри. Тоа е нашиот најсилен квалитет-ја бараме довербата со чесни кандидати


12.10.2021 | 22:40:10 | Интервјуа


Мирјана Мирчевски на ТВ Тера: Лесно се решаваат реалните проблеми, потребни се само чесни кадри. Тоа е нашиот најсилен квалитет-ја бараме довербата со чесни кандидати

Интервју, Единствена Македонија
Мирјана Мирчевски, носителка на советничката листа за Битола
Битола, вторник, 12 октомври 2021 година

Носителката на советничката листа за Битола Мирјана Мирчевски, вечерва, вторник 12 октомври 2021 во интервју за ТВ Тера ги изложи конкретните програмски принципи за кои ќе се залагаат советниците од Единствена Македонија доколку ја добијат довербата од битолчани!

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Битола, вторник, 12 Октомври 2021 година