Бачев од Неготино: Лесно е да се решат проблемите на народот - треба само чесни политичари, ја бараме довербата со чесни кадри кои се обврзуваат на одговорно и домаќинска работење


13.10.2021 | 00:28:50 | Прес Конференции


Бачев од Неготино:  Лесно е да се решат проблемите на народот - треба само чесни политичари, ја бараме довербата со чесни кадри кои се обврзуваат на одговорно и домаќинска работење

Караванот на Единствена Македонија „Сега имате избор“ денес, вторник, 12 Октомври во Неготино ја промовираше советничката листа и носителката на Листата за Неготино Мирјана Нуткова. Пред неготинчани беа перзентирани програмските точки и пинципи на кои се обврзуваат советниците од Единствена Макеоднија во Советот на општината Неготино.

Во изјава за јавноста претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев и Координаторот на Единствена Македонија за Неготино, Кавадарци, Росоман, Градско и Демир Капија, Атанас Стојанов истакнаа:

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Неготино, вторник, 12 Октомври 2021 година

ТВ24

ТВ Канал 5

Грид

Тајм

Вести