Носителката на советничката листа за Велес, Елизабета Костова-Бочварова ги изложи програмските точки и принципи


30.09.2021 | 14:22:27 | Интервјуа


Носителката на советничката листа за Велес, Елизабета Костова-Бочварова ги изложи програмските точки и принципи

Гостување, Единствена Македонија
Елизабета Костова - Бочварова, носителка на Листа на советници на Општина Велес
Скопје, понеделник, 27 септември 2021 година

Носителката на советничката листа за Велес Елизабета Костова - Бочварова, вечерва, понеделник 27 септември 2021 гостуваше на велешката телевизија Канал 21 каде ги изложи конкретните програмски точки и принципи за кои ќе се залагаат советниците од Единствена Македонија доколку ја добијат довербата на велешани.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Велес, понеделник 27 септември 2021 година