Гостувањето на Бачев на Алфа ТВ со силни и моќни пораки: Заев е најголем дилер на дрога а неговиот лажен патриот и потрчко Апасиев си го смени фамилијарното презиме


28.09.2021 | 13:04:35 | Интервјуа


Гостувањето на Бачев на Алфа ТВ со силни и моќни пораки: Заев е најголем дилер на дрога а неговиот лажен патриот и потрчко Апасиев си го смени фамилијарното презиме

Гостување, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 27 септември 2021 година

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, вечерва, понеделник 27 септември 2021 гостин во емисијата „Заспиј ако можеш„ на Алфа ТВ со новинарите Горан Момироски и Драган Милосавлевиќ на интересни теми за најголемиот диле на дрога Зоран Заев, локалните избори, лажниот патриот и проектот Апасиев и Левица...

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 27 септември 2021 година