Бачев во 24 Анализа: Лоша работа е што марионетската власт брише се што е македонско, добра работа е што сето тоа е ништовно, и ќе биде поништено


25.06.2021 | 15:28:28 | Интервјуа


Бачев во 24 Анализа: Лоша работа е што марионетската власт брише се што е македонско, добра работа е што сето тоа  е ништовно, и ќе биде поништено

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев и Зоран Иванов новинар и политички аналитичар, вечерва, четврток 24 јуни 2021 гости во дебатната емисија „24 Анализа„ на Телевизија 24 со новинарот Сеад Ризвановиќ.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 24 јуни 2021 година