Народен протест за правда за неправедно осудените за 27 април (Фотогалерија)


29.05.2021 | 13:34:05 | Соопштенија


Народен протест за правда за неправедно осудените за 27 април (Фотогалерија)
Заедно сплотени и единствени можеме. Силата е во дејствувањето. И вечерва, сабота, 29 мај 2021, народот во голем број во подршка за неправедно осудените за 27 април.
Ви благодариме. Македонска гордост!
#БарамеПравда