Бачев во „Македонски корени„ на Радиото од Сиднеј, Австралија: Оваа битка ќе ја добиеме, оти сакаме да останеме свои на своето


28.08.2018 | 22:49:27 | Референдуми


Бачев во „Македонски корени„ на Радиото од Сиднеј, Австралија: Оваа битка ќе ја добиеме, оти сакаме да останеме свои на своето

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, сабота, 25 август 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, денес, сабота, 25 август 2018 гостуваше во емисијата „Македонски корени„ за Македонската програма на Радиото од Сиднеј, Австралија со водителот Јон Треноски.