Бачев за македонската радио програма во Австралија: Одбраната на името е обврска на сите Македонци


08.08.2018 | 12:53:41 | Референдуми


Бачев за македонската радио програма во Австралија: Одбраната на името е обврска на сите Македонци

Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, вторник, 8 август 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, денес, вторник, 8 август 2018 имаше интервју за Македонската програма на Радиото 3zzz од Мелбурн, Австралија со новинарот Ицо Најдовски Перин.