Бачев: Поништување на изборите, оставка на ДИК и рачно пребројување на гласовите - еве ги причините


18.07.2020 | 18:59:15 | Избори


Бачев: Поништување на изборите, оставка на ДИК и рачно пребројување на гласовите - еве ги причините

Изјава, Коалиција „Никогаш северна - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 18 јули 2020

Претседателот на Единствена Македонија по поднесувањето на Барањето до ДИК за поништување на изборите, оставка на членовите на ДИК и рачно пребројување на гласовите, во изјава за медиумите рече:

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, сабота, 18 јули 2020

Медиуми:

А1 он

Макфакс

Македонски весник

Нова Македонија

Утрински весник

Вечер

Ехо

Точка

24 Инфо

Центар

ТВ 21

Лидер

Нетпрес

Инфомакс

Грид

Тајм

Вести