Бачев: „Никогаш северна - само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада


16.07.2020 | 20:43:06 | Избори


Бачев: „Никогаш северна - само Македонија“ е тргнато од гласачкото ливче по реакција на грчката амбасада

Изјава, Коалиција „Никогаш северна - само Македонија'
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 16 јули 2020

Претседателот на Единствена Македонија, Јанко Бачев, поднесе приговор до ДИК и бара одговорност зашто името на коалицијата „Никогаш Северна – само Македонија“ е тргнато од гласачките ливчиња и наместо тоа останал само редниот број 11 како и Барање до ДИК за увид во неважечките ливчиња бидејќи досега на 24.066 гласачки ливчиња кои се водат како неважечки е заокружен бројот 11, тоа е глас за Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, четврток, 16 јули 2020

Медиуми:

Скопје 1

Макфакс

Локално

Вечер

Весник

24 Инфо

Стандард

Утрински весник

Нова Македонија

Вести

Тајм

Грид

">Канал Јутуб