Бачев: Народот ќе победи, главата горе Македонци ова е наша земја ние одлучуваме


15.07.2020 | 17:02:25 | Избори


Бачев: Народот ќе победи, главата горе Македонци ова е наша земја ние одлучуваме

Гласање, Единствена Македонија и Коалиција „Никогаш северна - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, среда, 15 јули 2020

Претседателот на Единствена Македонија и носител на кандидатска листа на Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ во изборната единица 4, Јанко Бачев гласаше на избирачкото место во општина Центар.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, среда, 15 јули 2020