Иванов: Нема проблем, има ситуации кој барат да се прашаме што се бара од нас, ситуациите во Македонија бараат дејствување


10.07.2020 | 17:49:07 | Избори


Иванов: Нема проблем, има ситуации кој барат да се прашаме што се бара од нас, ситуациите во Македонија бараат дејствување
Интервју, Коалциција „Никогаш северна - само Македонија“  Атанас Иванов, Општински комитет Гевгелија Гевгелија, петок, 10 јули 2020 Центар за комуникации на Единствена Македонија Гевгелија, петок, 10 јули 2020