Предизборно обраќање на Бачев: Мицкоски и Заев се два столба на една фудбалска статива кои ја рушат Македонија


12.07.2020 | 08:07:34 | Избори


Предизборно обраќање на Бачев: Мицкоски и Заев се два столба на една фудбалска статива кои ја рушат Македонија
Обраќање, Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, недела, 12 јули 2020