Бачев: сдс и дпмне се исти во предавството, во истите канцеларии на „ѕверот“ кај што оди Заев , по него оди Мицкоски


06.07.2020 | 12:25:57 | Избори


Бачев: сдс и дпмне се исти во предавството, во истите канцеларии на „ѕверот“ кај што оди Заев , по него оди Мицкоски

Интервју, Коалиција „Никогаш северна - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 13 јули 2020

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, понеделник, 6 јули 2020