Предизборно обраќање на Бачев: Гласот за Мицкоски е глас за Заев, а гласот за Заев е глас за предавствата и грабежот


12.07.2020 | 09:06:28 | Избори


Предизборно обраќање на Бачев: Гласот за Мицкоски е глас за Заев, а гласот за Заев е глас за предавствата и грабежот

Обраќање, Коалиција „Никогаш севрена - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, престедател на Единствена Македонија
Скопје, недела, 12 јули 2020

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, недела, 12 јули 2020