БАЧЕВ ЗА МИА: Поништување на антимакедонските договори и ревизија на приватизацијата


08.07.2020 | 22:04:48 | Избори


БАЧЕВ ЗА МИА: Поништување на антимакедонските договори и ревизија на приватизацијата

Интервју, Коалиција „Никогаш северна - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, среда, 8 јули 2020

Целото интервју на претседателот на Единствена Македонија на овој линк:

Медиуми:

МИА

Опсервер

Вечер прес

Денешен

Слободен Печат

24 Инфо

Макпрес

Независен

Тајм

Грид