Бачев во Прилеп: Време е да се ослободиме од Партијата „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс која 30 години ја растура државата


04.07.2020 | 21:03:28 | Избори


Бачев во Прилеп: Време е да се ослободиме од Партијата „Погреб за Македонија“ составена од дпмне и сдс која 30 години ја растура државата

Изјава, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија
Прилеп, сабота, 4 јули 2020

Караванот на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија, денес, сабота, 4 јули 2020 на средби со жителите на општина Прилеп каде  „очи во очи„ со прилепчани беа промовирани десетте стратешки определби содржани во Платформата „Битка за Македонија„ како и пакетот од 1.066 мерки од економско-социјалната сфера кои се нашиот план и визија за Македонија.

Медиуми:

Макфакс

Весник

Вечер

Точка

24 Инфо

Утрински весник

Независен весник

Грид

Тајм