Бачев од Неготино и Кавадарци: Враќање на смртната казна за тешки дела против народниот имот


05.07.2020 | 18:05:11 | Избори


Бачев од Неготино и Кавадарци: Враќање на смртната казна за тешки дела против народниот имот

Изјава, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија
Кавадарци, недела, 5 јули 2020

Караванот на Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија, денес, недела, 5 јули 2020 на средби со жителите на општините Неготино и Кавадарци каде  „очи во очи„ со со народот беа промовирани десетте стратешки определби содржани во Платформата „Битка за Македонија„ како и пакетот од 1.066 мерки од економско-социјалната сфера кои се нашиот план и визија за Македонија.

 

Медиуми:

МИА

Макфакс

Независен

Весник

Вечер

А1 он

24 Инфо

Либертас

Канал 5

Вечер прес

Макпрес

Опсервер

Тајм

Грид

Вести