Бачев од Куманово: Гласајте за Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ и бројот 11 да си ја вратиме државата назад


03.07.2020 | 20:20:45 | Избори


Бачев од Куманово: Гласајте за Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ и бројот 11 да си ја вратиме државата назад

Изјави, Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“
проф. д-р Јанко Бачев претседател на Единствена Македонија, проф. д-р Јове Кекеновски претседател на ФРОДЕМ
Куманово, петок, 3 јули 2020

Караванот на Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија, денес, петок, 3 јули 2020 на средби со жителите на општина Куманово каде кумановчани  „очи во очи„ се запознаа со десетте стратешки определби содржани во Платформата „Битка за Македонија„ кои се нашиот план и визија за Македонија. Во изјава за медиумите Бачев и Кекеновски истакнаа:

Медиуми:

МИА

Скопје 1

Макфакс

Вечер

Независен

Весник

Опсервер

Утрински весник

Опсервер

Центар

Вечер прес

Тајм

Грид

Вести