Бачев на ТВ Морис: Македонија ќе успее само со чесни политичари со национален дух, секој да ја каже биографијата


14.06.2020 | 23:59:17 | Избори


Бачев на ТВ Морис: Македонија ќе успее само со чесни политичари со национален дух, секој да ја каже биографијата
Интервју, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Охрид, 14 јуни 2020 Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, недела, 14 јуни 2020 гостуваше во Отворената програма на охридската телевизија „Морис“ на актуелни интересни теми со кои до крај се разоткрива сето зло во македонската држава.