Бачев во „Миленко Неделковски Шоу“: Последната надеж се чесни политичари со силен патриотски и национален дух


16.06.2020 | 12:22:54 | Избори


Бачев во „Миленко Неделковски Шоу“: Последната надеж се чесни политичари со силен патриотски и национален дух

Интервју, Единствена Македонија
проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија
Скопје, петок, 12 јуни 2020 година

Претседателот на Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, денеска, петок, 12 јуни 2020 гостуваше во емисијата „Миленко Неделковски Шоу“ на интересни теми.

Центар за комуникации на Единствена Македонија
Скопје, петок, 12 јуни 2020 година