Ацо Николовски носител на листа во петтата изборна единица


02.06.2020 | 20:11:54 | Избори


Ацо Николовски носител на листа во петтата изборна единица

Генералниот секретар на Единствена Македонија Ацо Николовски носител на листата на Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ во петтата изборна единица.

Во петтата изборна единица влегуваат следните општини: Битола, Охрид, Струга, Кичево, Ресен , Долнени, Крушево, Демир Хисар, Вевчани, Дебар, Маврово - Ростуше и Дебрца.

Коалицијата „Никогаш северна – само Македонија“ ја бара првата шанса на изборите. Тоа може да биде последната шанса за Македонија.

Сега имате избор. На гласачкото ливче сме под реден број  „11“.

Ова се определбите во кои веруваме и се заветуваме дека нема да отстапиме од нивното исполнување. 

Во името на овие определби го повикуваме македонскиот народ и државјаните на Република Македонија да одлучат. Ние ќе се бориме, од Вас и вашата волја зависи дали во тоа ќе успееме!