Билјана Џинго носителка на листа во првата изборна единица


25.05.2020 | 17:30:45 | Избори


Билјана Џинго носителка на листа во првата изборна единица

Билјана Џинго носителка на листа на Единствена Македонија и Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ во првата изборна единица.

Во првата изборна единица влегуваат следните општини: Кисела Вода, Аеродром, Центар, Карпош, Чаир (дел), Сарај, Студеничани, Сопиште и Македонски Брод.

Коалицијата „Никогаш северна - само Македонија“ ја бара првата шанса на изборите. Тоа може да биде последната шанса за Македонија.

Сега имате избор. На гласачкото ливче сме под реден број  „11“.

Ова се определбите во кои веруваме и се заветуваме дека нема да отстапиме од нивното исполнување. 

 

Во името на овие определби го повикуваме македонскиот народ и државјаните на Република Македонија да одлучат. Ние ќе се бориме, од Вас и вашата волја зависи дали во тоа ќе успееме!