Бачев на трибината во Охрид: Референдумот нема да успее, нема промена на име и влез во НАТО и ЕУ


24.07.2018 | 08:04:13 | Прес Конференции


Бачев на трибината во Охрид: Референдумот нема да успее, нема промена на име и влез во НАТО и ЕУ

Трибина, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Охрид, 22 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, вечерва, недела, 22 јули 2018 учествуваше во Охрид на трибина на тема: „Доста е - Време е за Македонија, Време е за нас“ во организација на здружението „Аманет“. Модератор на трибината беше Дејан Бошкоски од „Аманет“. На трибината учествуваа и Солза Грчева, Љупчо Палески, Фили Петровски и Ана Бобинкова. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=30i2SEG8NXQ