(ВИДЕО) Силна порака на Бачев: Нема промена на име и влез во НАТО и ЕУ


07.07.2018 | 14:51:13 | Прес Конференции


(ВИДЕО) Силна порака на Бачев: Нема промена на име и влез во НАТО и ЕУ

Говор, Собир пред Собрание на Република Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, четврток, 5 јули 2018

Вечерва, четврток, 5 јули 2018, на народниот собир за одбрана на името пред Собранието на Република Македонија, свое обраќање имаше претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев.