Бачев гостин на трибината во Битола: „Доста е – Време е за Македонија, Време е за нас“


05.07.2018 | 21:59:18 | Прес Конференции


Бачев гостин на трибината во Битола: „Доста е – Време е за Македонија, Време е за нас“

Трибина, Единствена Македонија проф. д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Битола, 4 јули 2018

Претседателот на Единствена Македонија Јанко Бачев, вечерва, среда, 4 јули 2018 учествуваше во Битола на трибина на тема: „Доста е – Време е за Македонија, Време е за нас“ во организација на здружението „Аманет“. Модератор на трибината беше Дејан Бошкоски од „Аманет“. На трибината учествуваа и Солза Грчева, Љупчо Палески, Фили Петровски и Тодор Петров. 

Центар за комуникации на Единствена Македонија Скопје, среда, 4 јули 2018