Бачев за ТВ Алсат-М: Имаме соработка со Русија


21.06.2018 | 09:34:04 | Прес Конференции


Бачев за ТВ Алсат-М: Имаме соработка со Русија
Изјава, Единствена Македонија д-р Јанко Бачев, претседател на Единствена Македонија Скопје, 21 јуни 2018