Бачев се обрати на народниот собир за одбрана на името пред Собранието


18.06.2018 | 23:21:28 | Прес Конференции


Бачев се обрати на народниот собир за одбрана на името пред Собранието

Вечерва, понеделник, 18 јуни 2018, на народниот собир за одбрана на името пред Собранието на Република Македонија, свое обраќање имаше претседателот на Единствена Македонија д-р Јанко Бачев.