Бачев: Да го спречиме злото од ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ кое 27 години ја убвива Македонија


02.09.2017 | 22:38:35 | Прес Конференции


Бачев: Да го спречиме злото од ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ кое 27 години ја убвива Македонија

Изјава, Народно движење за Македонија
д-р Јанко Бачев, претседател на НДМ
Скопје, сабота, 2 септември 2017

Претседателот на НДМ проф. д-р Јанко Бачев денес, сабота, 2 септември 2017 се обрати на протестниот собир во организација на Граѓанското здружение „Тврдокорни„ со барање за аболиција на уставобранителите од настаните од 27 април во Собранието на Република Македонија.

Денешниот марш е собир за самоорганизирање за спротиставување на внатрешните предавства и надворешни напади и будење на македонскиот народ против продавањето на македонските национални интереси.

Медиуми:

МКД

Макфакс

Либертас

Мактел

Фокус

Мактел

Мета

Тајм