Тодоров од НДМ надмоќен против Трајановски од ВМРО-ДПМНЕ, Шилегов избега од дебатата


25.09.2017 | 22:35:25 | Прес Конференции


Тодоров од НДМ надмоќен против Трајановски од ВМРО-ДПМНЕ, Шилегов избега од дебатата

Дебата, ТВ Нова Ѓорги Тодоров кандидат на НДМ за градоначалник на Скопје Скопје, 25 септември 2017

Вечерва, понеделник, 25 септември 2017 во емисијата „Отворено студио„ на ТВ Нова гости беа Ѓорги Тодоров кандидат за градоначалник на Скопје од Народно движење за Македонија, Коце Трајановски кандидат за градоначалник на Скопје од ВМРО-ДПМНЕ и Марија Џонс кандидат за градоначалник на Скопје од Левица. Кандидатот за градоначалник на Скопје од СДСМ, Петре Шилегов, не дојде на дебатата.