Носителот на листа за Битола Ѓорги Велјанов на изборна дебата


09.10.2017 | 22:29:09 | Прес Конференции


Носителот на листа за Битола Ѓорги Велјанов на изборна дебата

Изборна дебата. Народно движење за Македонија
Ѓорги Велјанов, носител на листа за Битола
Битола, 9 октомври 2017

Носителот на листа од НДМ за Битола Ѓорги Велјанов вечерва, понеделник, 9 октомври 2017, учествуваше во изборната дебата организирна од битолската телевизија Орбис.