Тодоров: Ако Скопје е нашиот заеднички дом, ќе бидам вашиот добар домаќин


09.10.2017 | 22:26:40 | Прес Конференции


Тодоров: Ако Скопје е нашиот заеднички дом, ќе бидам вашиот добар домаќин

Кандидатот за градоначалник на Град Скопје од Народно движење за Македонија, Ѓорги Тодоров, преку видео обраќање побара подршка од граѓаните на локалните избори на 15 октомври.