Блажевски: Бев одборник во првиот состав на Скопје, 27 години ги следам неговите падови и растежи


09.10.2017 | 21:18:24 | Прес Конференции


Блажевски: Бев одборник во првиот состав на Скопје, 27 години ги следам неговите падови и растежи

Изјава, Народно движење за Македонија
Стојан Блажевски, носител на Листа за советници за Скопје
Скопје, 9 октомври 2017

Носителот на листа за избор на советници на Град Скопје од Народно движење за Македонија, Стојан Блажевски, преку видео обраќање побара подршка од граѓаните на локалните избори на 15 октомври.