Тодоров и Блажевски: Жителите на Драчево знаат кој се вгради во темелите на оваа држава


09.10.2017 | 21:13:40 | Прес Конференции


Тодоров и Блажевски: Жителите на Драчево знаат кој се вгради во темелите на оваа држава

Изјава, Народно движење за Македонија Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски Скопје, Драчево, понеделник, 9 октомври 2017

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров и Носителот на листа за Скопје Стојан Блажевски, денес, 9 октомври 2017 направија обиколка и остварија средби со жителите на Драчево. Во изјава за медиумите рекоа: