Тодоров и Блажевски во населба Ченто: Две партии 27 години се менуваат на власт а на граѓаните не им оди добро!


10.10.2017 | 21:10:50 | Прес Конференции


Тодоров и Блажевски во населба Ченто: Две партии 27 години се менуваат на власт а на граѓаните не им оди добро!

Изјава, Народно движење за Македонија Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски Скопје, населба Ченто, вторник, 10 октомври 2017

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров и носителот на Листа за Скопје Стојан Блажевски, денес, вторник, 10 октомври 2017 направија обиколка на скопската населба Ченто и остварија непосредни разговори со граѓаните. Во изјава за јавноста рекоа: