Тодоров и Блажевски најавија уште еден проект за жителите на Скопје


11.10.2017 | 21:08:29 | Прес Конференции


Тодоров и Блажевски најавија уште еден проект за жителите на Скопје

Изјава, Народно движење за Македонија Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски Скопје, среда, 11 октомври 2017

Кандидатот за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров и носителот на листата за Скопје Стојан Блажевски, денес, среда, 11 октомври 2017 најавија уште еден проект за жителите на Скопје. Во изјава за јавноста рекоа: