Тодоров и Блажевски со три нови проекти за жителите на Скопје


11.10.2017 | 21:06:05 | Прес Конференции


Тодоров и Блажевски со три нови проекти за жителите на Скопје

Изјава, Народно движење за Македонија Ѓорги Тодоров и Стојан Блажевски Скопје, среда, 11 октомври 2017

Кандидатите за градоначалник на Скопје Ѓорги Тодоров, и носителот на листата за Скопје Стојан Блажевски, денес, 11 октомври 2017 најавија уште три нови проекти за жителите на Скопје.