Влахов Мицов за пресудите на Заев и Груевски: Во Македонија нема независно судство


23.05.2018 | 23:20:59 | Прес Конференции


Влахов Мицов за пресудите на Заев и Груевски: Во Македонија нема независно судство

Изјава, Единствена Македонија д-р Стефан Влахов Мицов, заменик претседател на Единствена Македонија Скопје, 23 мај 2018

д-р Стефан Влахов Мицов на денешната прес конференција, среда, 23 мај 2018, на која зборуваше за бришењето на државата и државјанството на Македонците во изводите на родени, на новинарско прашање се осврна и на судските пресуди за Заев и Груевски.

Центар за комуникации на Единствена Македонија Скопје, 23 мај 2018 Медиуми: Макфакс А1 он Вечер Точка Пинг Поглед Вести Дејли Грид Тајм Канал јутуб на Единствена Македонија