Изјава на носителот на листа за Скопје Стојан Блажевски


12.10.2017 | 13:12:06 | Прес Конференции


Изјава на носителот на листа за Скопје Стојан Блажевски

Изјава, Народно движење за Македонија Стојан Блажевски, носител на листа за Скопје Скопје, четврток, 12 октомври 2017

Носителот на листа за избор на советници за Град Скопје, Стојан Блажевски, меѓу големиот број проекти во програмата предвидува и реконструкција на руинираниот Дом на културата во населба Ченто. Во изјава за јавноста рече: