Жежовски: Ќе ја преиспитаме работата на сите претходни градоначалници


12.10.2017 | 12:13:47 | Прес Конференции


Жежовски: Ќе ја преиспитаме работата на сите претходни градоначалници

Прес конференција, Народно движење за Македонија д-р Јанко Бачев, Панче Жежовски, Владимир Златаров Велес, четврток, 12 октомври 2017

Носителот на листа за Велес проф. Панче Жежовски и кандидатот за советник Владимир Златаров во присуство и на претседателот на партијата проф. д-р Јанко Бачев, денес, четврток, 12 октомври 2017 на прес конференција во Велес ги образложија своите заложби за Велес дололку ја добијат довербата од велешани на локалните избори 2017.

Пошироко на овие портали:

Дума

Ти реков Ми рече

ТВ Здравкин

ТВ Канал 21